Telefonisch te bereiken op +31 161411516

Recreatie Totaal Camping

Meer dan alleen standaardzaken
Een totaal camping is een camping die een totaalpakket aan haar bezoekers biedt. Dat betekent dat er niet alleen standaardzaken aanwezig zijn, zoals een zwembad, maar dat er meer is. Recreatie Centrum Linberg Park valt onder de noemer totaal camping.

Enkele faciliteiten op een rijtje

Recreatie Centrum Linberg Park heeft uiteraard een zwembad; wel meer dan één zelfs. Maar dat is bij lange na niet het enige wat wij aan onze bezoekers bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een supermarkt met een eigen bakkerij, een cafetaria, een compleet uitgeruste speeltuin, een animatieteam dat met uw kinderen kan gaan knutselen of een film kijken, en een speelhal met heel veel spelletjes? En dan hebben we ook nog Kids Wonderland, een prachtig en uitdagend in- en outdoorspeelparadijs. En daarom mogen wij onszelf een totaal camping noemen.

Ontdek het zelf!

Voor alle faciliteiten en verdere informatie over ons park kunt u op deze website kijken. Kijk gerust eens rond uw gemak, klik de verschillende tabbladen aan en ontdek zelf waarom wij een totaal camping zijn. Wij heten u graag van harte welkom op onze gezellige familiecamping.

bg