Telefonisch te bereiken op +31 161411516

Park informatie Omgeving

Linberg Park is gelegen in de gemeente Gilze en Rijen in het dorpje Molenschot.

Dit is een rustige agrarische en bosrijke omgeving waar u kunt fietsen , wandelen enz. maar ook dichtbij een aantal grote toeristische attracties.
Zo staat Molenschot bekend om de Sint Anna feesten; tijdens deze dagen is er een van de gezelligste braderieën/kermis uit de omgeving.
En op nog geen 20 minuten rijden liggen de steden Breda en Tilburg waar u voor al het denkbare terecht kunt, zoals bijvoorbeeld musea en overige bezienswaardigheden, shoppen, uitgaan en nog veel meer.
Ook ligt Linberg Park op een steenworp afstand van de Efteling (attractie park) , de Biesbosch (natuurpark / watersport) en Antwerpen  (historische stad) waar het allemaal zeer de moeite waard is om een dagje naar toe te gaan.
Kortom in de omgeving van Linberg Park is voor ieder wat wils.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Bakkerijmuseum

In de vakanties open op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur. Het Bakkerijmuseum bevat een uitgebreide collectie voorwerpen, die vroeger gebruikt werden voor het maken van brood en banket. Tevens winkeltje en bakkerij, volledig ingericht in oude stijl. (kinder)groepen kunnen zelf brood en koekjes bakken, op afspraak.

Klappeijstraat 47-49
4901 HD Oosterhout
tel. 0162-429700
www.bakkerijmuseamoosterhout.nl

Speelgoedmuseum ‘Op Stelten’

Geopend woensdag t/m zondag 13.00 – 17.00 uur, groepen bij voorkeur buiten deze tijden op afspraak. Het speelgoedmuseum bevat een uitgebreide collectie oud en antiek speelgoed, van de 18e eeuw tot ongeveer 1950. Voor kinderen is er een speurtocht.

Sint Vincentiusstraat 86,
4901 HT Oosterhout,
tel. 0162-452815
www.speelgoedmuseum.nl

bg