Kamperen

key

Recreatie Centrum Linberg Park, het ideale vakantiepark in midden Brabant

Vanaf 1 juni 2017 kunt u met uw toercaravan, een vouwwagen of een tent terecht op Linberg Park. Er zijn 26 toeristische plaatsen van circa 90m2. Alle kampeerplaatsen hebben 10 ampère elektriciteit, water- en centrale antenne.  Uw auto kunt u parkeren op de gezamenlijke parkeerplaats gelegen op het Berry veld. Toiletten, douches en wastafels bevinden zich in het nieuw sanitair gebouw gelegen op het Berry veld.

Camping Linberg Park is een levendig plekje gelegen aan een bosrijk gebied in Noord-Brabant, dat ook door de rest van Nederland is ontdekt. Linberg Park heeft naast jaarplaatsen ook 25 verhuuraccomaties op het Linny veld. Het animatieprogramma, met regelmatig live muziek in het hoogseizoen, zorgt voor leven in de brouwerij.

Wat Linberg Park sterk maakt zijn de faciliteiten die zij zowel in- als outdoor te bieden hebben. Deze faciliteiten liggen op nog geen honderd meter afstand van het Berry veld. U kunt ’s ochtends lekker verse broodjes halen bij de kleine supermarkt op het park, een frisse duik nemen in het zwembad of een frietje eten bij de Tikibar. Voor de kindjes hebben wij in het hoogseizoen zes dagen in de week een animatieprogramma, verzorgd door de Eendenclub. Naast dit programma is er gedurende het hoogseizoen een recreatieprogramma. Zo wordt er o.a. een zeskamp, spooktocht, zwemvierdaagse en een braderie met kermis georganiseerd. Ook is er elke zaterdagavond live muziek .

Kids Wonderland, een in- en outdoor speelpark met stoere piraten, een onderwaterwereld en dichtbegroeide jungle. Hier beleven de kinderen leuke avonturen. Entree is niet gratis, maar boekt u een verblijf op Linberg Park dan ontvangt u 50% korting op de entree.

De ruime, mooie plaatsen en de uitstekende sprookjesachtige faciliteiten zorgen ervoor dat u even helemaal weg bent.

In de regio

In de omgeving is genoeg te beleven: zo zit de Efteling en de Beekse Bergen op nog geen 20 minuten rijden van het park, bent u binnen 15 minuten in Breda of Tilburg. Door de centrale ligging in Brabant is het ideaal om een dagje naar Antwerpen, Baarle Nassau of naar ‘s-Hertogenbosch te gaan.

Speelgoedmuseum
Natuurpark De Biesbosch
Efteling
Shoppen in Breda

Speelgoedmuseum

home-img

9,3km

13 min.

Natuurpark De Biesbosch

home-img

23km

23 min.

Efteling

home-img

21km

25 min.

Shoppen in Breda

home-img

13km

16 min.